Vezető szakértő: "A körömgomba megfertőzi a vért és kiváltja a nekrózis folyamatát. Van mód a megmenekülésre, de nem mindenki számára."

Orvostudomány

Laura Wagner, vezető szakértő a körömgomba megbetegedései területén sajtókonferenciájából: "A körömgomba bejut a vérbe és a szervekbe, elindítva a szepszis és a szervezet lerombolásának folyamatát. A körömgomba okozta halálozási arány Európában az egyik legmagasabb a világon. A fertőzöttek egyike sem él 15-18 évnél tovább."

Exklúzív interjú kiadványnak Laura Wagner vezető szakértővel a körömgomba megbetegedései területén.

Miért öl meg a körömgomba és hogyan mentheted meg az életed, ha a körmeid elkezdenek sárgulni és megjelent a gomba?

img

Miért tartja veszélyes betegségnek a körömgombát?

Ön tudja, hány embert ölt meg a gomba az elmúlt évben? A 2019 év során 15 ezer ember halt meg. Közülük a körömgombától több mint 3 ezer. Vagyis több mint a fele. A körömgomba nemcsak az érintett körmökre van hatással. A láb szövetein keresztül bejut a vérbe és elterjed az egész szervezetben. A gomba szó szerint belülről rombolja le a szervezetet, óriási nyomást gyakorolva az összes szervre. Spórái a belső szervekben telepednek le, ott fokozatosan elkezdenek szaporodni, kárt okozva bennük. Elkezdődik a belső szervek mikózisa. Ez azt jelenti, hogy minden fertőzött ember lényegében belülről indul bomlásnak. A szív bármelyik pillanatban felmondhatja a szolgálatot, elpattanhat egy agyi ér, májrák vagy veseelégtelenség jelentkezhet. Minden gombás ember veszélyben van. Az immunrendszer bármilyen gyengülése a megfázás, a munkahelyi túlterhelés vagy az idegi stressz miatt váratlan halált okozhat.

Ezért tartom a körömgombát rendkívül veszélyes betegségnek, amely pillanatnyilag halálozás szemponjából az egyik vezető Európa összes betegsége között. Mindenhol a rákról és az onkológiáról hallani, de nézzünk szembe az igazsággal - a rák az emberek 3-4%-nál fordul elő, körömgombája pedig 50-55 éves kor után gyakorlatilag minden második embernek van.

Akkor miért nem tudnak a szakértők megbirkózni ezzel a problémával? Önök meg kell, hogy mentsék az embereket.

Először is, az emberek gyakran egyszerűen nem fordulnak szakértőhöz körömgombával, úgy gondolva, hogy ez nem túl veszélyes betegség. És ha mégis, csak akkor, amikor már nagyon muszáj, külső problémák jelentkeznek a lábakon vagy az ujjakon. Felírnak nekik valamit, jobban lesznek, aztán nem jelennek meg újra, amíg nem lesznek teljesen rosszul. De a gomba eltávolításához folyamatosan kell kúrát végezni. Ezenkívül kevesen értik milyen következményekhez vezethet a gombás fertőzés és azt, hogy mit tehet a belső szerveikkel. Több száz esetet tudok mondani, de talán azokra fogok összpontosítani, amelyek a legnyilvánvalóbb módon bizonyítják a gombás fertőzés veszélyét.

A gomba legismertebb külső megnyilvánulása a körömgomba:
img img

Fotó megjelenítése

Gomba, amely szöveti nekrózist és amputáció veszélyt okoz:
img img

Fotó megjelenítése

Gomba, amely elpusztítja az emberi lágyszöveteket:
img img

Fotó megjelenítése

Tüdő, melyet a gomba belülről falt fel:
img img

Fotó megjelenítése


Valahogy kívülről oldani meg a helyzetet jó, de ez egy cseppet sem tudja távol tartani Önt a haláltól. Ön úgyis bármelyik pillanatban meghalhat.

Másodszor, a klinikákon szörnyű munkaerőhiány van. Hogyan lehet megbirkózni ezzel, ha az egész régióban csak egy mikológus van, és a bőrgyógyászok hiánya meghaladja a 37% -ot? És azok közül, akik vannak, több mint a fele vásárolt diplomás. Őket végképp félnek emberek közé engedni. Néha olyan kúrát írnak elő, hogy jobb lett volna, ha az ember otthon maradt volna, nem ment volna a klinikára. Nem tagadhatom meg az ilyen szakemberek felvételét: katasztrofális szakértő hiány van. Mindegyiknek van diplomája, néhánynak még vörös is. Az egyetemet kitüntetéssel fejezték be, az embereket pedig helyben megölik. A régi szakértők meghalnak, végülis a munka sok idegességgel jár. A helyüket ilyen "bábuk" veszik át, akik nem tudják milyen helyzetben mit kell felírni az embernek. Örülnék, ha kirúghatnám őket és képzett személyzetet toborozhatnék, de honnan szedjek ilyeneket most?

A szakképzett szakértők hiánya miatt ilyen magas a halálozási arány a körömgomba miatt?

Nem csak. Hihetetlen hiány van normális szerekben. A gyógyszertárakban mindent árulnak, kivéve azt, ami valóban segíthet. Elavult szereket, amelyek már nem segítenek, vagy az újfajta hamisítványokat, amelyeket mindenhol hirdetnek, drágák, de kevés hasznuk van. Ismételten, az új szakértők készek bármit felírni. Gyakran vannak olyan szerek, amelyek átmenetileg segíthetnek, de olyan hatással vannak a májra vagy a gyomorra, hogy a következmények rendkívül szörnyűek lehetnek. És a legtöbb szer nem a gomba elleni valódi küzdelemre irányul, hanem csak a gomba külső megnyilvánulásának eltüntetésében segít, amely úgyis a szervezetben marad, lassan megölve azt.

Komplexen a következő eredményt kapjuk: az emberek nem kapnak megfelelő terápiát és meghalnak egy egyszerű körömgomba okozta vér- és belső szervfertőzés miatt. Természetesen vannak magán egészségügyi központok is, de ott is ugyanazok a szakértők dolgoznak, mint a hétköznapi klinikákon. Legtöbbjük frissdiplomás, akik nem tudnak semmit a valódi segítségről az embereknek. Az egyetlen feladatuk egy magán orvosi központban az, hogy maximális pénzmennyiséget préseljenek ki az emberből. Nem valódi feladatuk a segítés és a gyógyítás.

Mit tehetnek akkor azok az emberek, akiknek gombájuk van? Várják a halált? Hiszen ön vezető szakértő, ha tud a problémáról, akkor miért nem oldja meg?

Természetesen nem ülök tétlenül, de a személyzet problémája nem oldódik meg azonnal. Itt semmi sem tőlem függ, hanem az orvosi iskolák munkájától. Hiszen én nem foglalkozhatom az új szakértők képzésével. Ezért nem kell várni a probléma gyors megoldását. Ráadásul nem csak nálunk ilyen a helyzet. A szomszédos régiókban sem jobb. Szinte mindenhol ugyanaz a helyzet.

De van világos pillanat is ebben a küzdelemben az emberek életéért. Sikerült elérnem egy új szer kibocsátását, amely elősegíti a körömgomba eltávolítását a szervezetből. A teljesértékű akció 2021 évben indul majd el, de a rászorulók már most megkaphatják, mielőtt mindenki más hozzáférne.

Miből gondolja, hogy ez a szer valahogy változtat majd a helyzeten?

Segít a körömgomba elleni küzdelemben, eltávolítva mind a külső megnyilvánulásait, mind pedig teljesen megtisztítja a szervezetet tőle. A krém alkalmazásának első napjaitól kezdve a fertőzött életét fenyegető veszély majdnem nullára csökken. Az embernek elegendő csak elkezdeni használni ezt a szert és már kikerül a kockázati zónából. A szer remekül megtisztítja a szöveteket a gombától és leállítja az Önöket belülről csendben megölő folyamatokat.

Véleményem szerint ez a szer több tízezer életet ment meg.

Mi ez a szer? Mi hatékonyságának titka?

Ez a szer pillanatnyilag abszolút vezető szerepet tölt be az új generációs gombás betegségek terápiájában - Keraderm+. A készítményt Európa legjobb szakemberei és kutatói alkotta csoport hozta létre egy tudományos magánintézet támogatásával. Hatékonyság szempontjából tízszer jobb, mint az összes ismert hagyományos orvosi és kozmetikai terápiás szer. Ugyanakkor nincs mellékhatása, nem addiktív, immunitást hoz létre a gombás kórokozókkal szemben, ami lehetővé teszi az ismételt megbetegedések eseteinek kizárását.

Hatékonyságának titka az emberi szervezetre gyakorolt kombinált és hatékony hatása. A körömgomba fennmaradásának egyetlen oka a teljes megsemmisítés összetettsége. Leggyakrabban valahol a lábon vagy a belső szervekben marad meg, újra és újra visszatérve a köröm ápolása után. Ebben az esetben a szervezet immunrendszere nem képes önállóan megbirkózni vele. A maximum, amire képes, a gombafertőzés fejlődésének megfékezése, az immunitás bármilyen gyengülése pedig a gomba gyors növekedéséhez, mikózis kialakulásához és halálhoz vezet.

A Keraderm+ speciális antitesteket képez a szövetekben, amelyek a gombára hatnak és elpusztítják az egész szervezetben. Ennek köszönhetően az ember teste teljesen megtisztul a gombától. Ezenkívül serkenti az antitestek jövőbeni termelését. A szer szedése tízszeresére növelheti a szervezet ellenállását a gombával szemben. Valószínűleg Ön már nem fertőződik meg újra. Egy Keraderm+ kúra teljesen megtisztítja a szervezetet a gombás fertőzéstől, megakadályozva bármilyen szövődményt.

Miért hatékonyabb a Keraderm+, mint más jól ismert gombaellenes szerek, amelyeket a gyógyszertárakban árulnak?

Ismeretes, hogy a gombás fertőzések élő szervezetek és ugyanúgy alkalmazkodnak a környezeti viszonyokhoz, mind bármely más élő organizmus. Abszolút a legtöbb gombaellenes szert 20-30 évvel ezelőtt fejlesztették ki, ez alatt az időszak alatt a gombás fertőzések kifejlesztették saját immunitásukat a legtöbb gombaellenes szerrel szemben. A Keraderm+ egy teljesen új szer - több mint 6000 különböző gombatörzs patogenezisének vizsgálatát figyelembe véve fejlesztették ki és egyedülálló új formulája miatt teljesen elpusztítja a gombát kívül - a körmökön és a bőrön, valamint a szövetek belsejében és megtisztítja tőle a testet.

A krém hatékonyságát központunk önkéntesekkel végzett felmérései bizonyították, különféle népszerű szereket alkalmazva a gomba leküzdésére, az eredmények megerősítették a Keraderm+ hatékonyságát:

img

A Keraderm+ teljesen semlegesíti a fertőzést és ezzel egy időben lebontja a gomba részecskéit a vérben és a belső szervekben. Ez lehetővé teszi, hogy megállítsa a szervezet fertőzésének folyamatát és lehetőséget ad a helyreállításra. A szervezetben létező összes fertőzés góc megszűnik. Ennek eredményeképpen az ember teljesen megtisztul a gombás fertőzéstől, egészséges állapotba kerül vissza. Sőt, a szer kúrája után beköszönt a gomba elleni immunitás időszaka, vagyis nincs veszélye annak, hogy újra megfertőződjön.

A szer nagyszabású hatással van a szervezetre:

1. Fertőtlenít, valamint elpusztítja a gombás fertőzés szerkezetét is

2. Enyhíti a láb bőrének viszketését, hámlását, irritációját már az első alkalmazás után

3. Gyorsan visszaállítja a körmök szerkezetét és begyógyítja a sebeket, valamint a repedéseket a lábon

4. Megszünteti a kellemetlen szagokat, normalizálja a verejtékmirigyek működését

5. Megakadályozza a patogén mikroflóra szaporodását és növekedését

6. Normalizálja az immunrendszer működését, elősegíti a krónikus gombás betegségek gyógyítását

7.Megtisztítja a vért és a nyirokot a gomba bomlásának és oszlásának termékeitől

8. Immunitást alakít ki a gomba kórokozók legismertebb törzseivel szemben

9. Teljesen megszünteti a mikózis összes tünetét az ajánlott kúra során

img

A Keraderm+ kényelmes 30 ml-es tubusban kapható. Kis mennyiségű krém elegendő egyetlen alkalmazáshoz a bőr és a körmök sérült területére. Kúraszerű használata kizárja a gombával való újrafertőződést és a fertőzés átvitelét az egészséges bőrre.


Vannak valamilyen ellenjavallatok? Miért adják a szert kedvezményes áron?

Nincs semmilyen ellenjavallat. A Keraderm+ összetételét úgy válogatták össze, hogy ne okozzon allergiás reakciókat. Még olyan esetekben is használható, ha Önnek allergiája van valamilyen más szerre. Teljesen biztonságos a bőr számára, amely általában rendkívül szenved gyakorlatilag bármilyen gomba elleni szer felvitelekor.

Ami a második kérdést illeti, mint mondtam, a készítményt egy tudományos magánintézetben hozták létre. A gyártás jelenleg is folyamatban van, és folyamatosan fejlesztik. Természetesen, ha a Keraderm+ tulajdonosa gyógyszergyár lenne, a készítmény nagyon sokba kerülne, de a mi esetünkben a tulajdonos az intézet, ez az akció arra irányul, hogy az állampolgárokat arra ösztönözze, hogy vigyázzanak egészségükre. Így kedvezményesen hozzájuthat a Keraderm+-hoz. A gyártási költségeket magánalapból fizetik, így csak korlátozott mennyiségű anyagot tudtunk megvásárolni a szabadon történő terjesztéshez.

Keraderm+ eredetiségigazolása

img

Hogyan kaphatják meg a Keraderm+ krémet az emberek? Szükség van valamilyen igazolásra vagy személyigazolványra?

Minden, amire szükség van – az EU területén élni és 30 évesnél idősebbnek kell lenni. A Keraderm+ közvetlenül a raktárból kerül elküldésre, postai úton vagy futárszolgálattal. A terméket átvételkor kell kifizetni. Nem tartottuk jó ötletnek átszállítani más régióba valamilyen címre, hosszú sorokkal és várakozással. A gombás betegek így is szenvednek minden nap, mi pedig még rákényszerítenénk őket a sorbanállásra és a stressz átélésére. A szert kedvezményesen nagyon könnyű megszerezni – hagyja meg kérelmét nevével és telefonszámával, várja meg a hívást, a szakember kiválasztja az ön számára szükséges kúrát, adja meg címét és az ön számára megfelelő kiszállítási időt. Ezután csak annyi maradt az Ön számára, hogy átvegye a csomagot a postán vagy a futártól.

Kérelmet az oldalon kell meghagyni. Mint már mondtam, csupán meg kell adnia nevét és telefonszámát. Személyesen garantálom, hogy mindenki, aki meghagyja kérelmét, megkapja a a Keraderm+ szert kedvezménnyel.



Frissítve: A Keraderm+ készletek a végéhez közelednek, ezért korlátoznunk kell az akció lebonyolításának feltételeit 14.10.2020-ig (befejezőleg).

Laura Wagner kérésére elhelyezünk egy linket a weboldalon a kedvezményes Keraderm+ kérelem meghagyására:

"Keraderm+" megszerzése
kedvezményesen a hivatalos weboldalon
194 hozzászólás ma
img
Erdős Mária

Körömgomba volt. Volt és elmúlt...egy hónap alatt elmúlt minden! Köszönet ezért! És a kedvezményért!

egy órája
img
Nagy Hajnalka

Támogatom! Megkaptam a Keraderm+ csomagom, csak elkezdtem használni, a köröm körüli bőrön már van hatás! img

egy órája
img
Megyeri Katalin

Annyira hálás vagyok önnek a szerrel kapcsolatos információért. Régóta kerestem magamnak valami hasonlót. Türelmetlenül várom a csomagot! Köszönöm!

egy órája
img
Garay András

Laura Wagner, köszönöm! Megpróbáltam eltávolítani a gombát, tényleg könnyebb lett. Meglátjuk, mi lesz egy hét múlva. Még korai beszélni róla, később majd írok. De külsőleg a körmök már jó irányba változnak. Tehát azt hiszem, minden rendben lesz!

egy órája
img
Laura Wagner

András, ne aggódjon és folytassa a Keraderm+ alkalmazását. A legfontosabb, hogy kövesse a használati útmutatót a szer alkalmazásához.

Tisztelettel, Laura

egy órája
img
Mikó László

Emberek, segítsenek! Belefáradtam a gombába, semmivel sem tudom meggyógyítani. A diszkomfort és a fájdalom nem hagynak élni. Már egyszerűen nem tudom, mit tegyek. Időről időre különféle szereket szedek, de ezek nem segítenek:(

egy órája
img
Barna Gábor

László, vedd meg a Keraderm+ szert, nem bánod meg, különösen kedvezményesen. Nekem is problémáim voltak, a gomba miatt megkezdődött a lábszövet károsodása, egyre rosszabbul lettem, kezdtem feladni. Köszönöm édesanyámnak, hogy rátalált a Keraderm+ szerre és rávett, hogy használjam. Egyébként egy hónapja vettük, mindenféle akció nélkül (tisztességes ára volt). Még kicsit több mint egy hét maradt a hónapos kúrából, a régi gombás körmöket levágom ollóval, a nagyujjamon még maradt egy kicsi, a többin már nincs! A hátralevő hét során ott is el kell, hogy múljon. Ez előtt sok mindent használtam, nem segítettek.

egy órája
img
Demes Natália

Hogyan kapható meg a szer kedvezményesen?

egy órája
img
Király János

Natália, itt a Keraderm+ hivatalos weboldalának linkje, csak azt ajánlom, siessen, amíg még tart az akció. Személy szerint nekem nagyon jól segített

egy órája
img
Demes Natália

János, igen, köszönöm, már sikerült meghagynom a kérelmet a kedvezményre
és meg tudja mondani körülbelül mennyi időt vesz igénybe a kiszállítás?

egy órája
img
Király János

Natália, körülbelül egy hét alatt lejön)

egy órája
img
Kiss Mariann

Egyszerűen hihetetlen szer, mindenkinek ajánlom, már úgy elegem van a gombából, se a partra lemenni, se nyitott cipőt húzni. De a Keraderm+ három hétig történő használata után sokkal könnyebb lett, most már nincs nyoma a gombának. img

egy órája
img
Rezes Mihály

Mariann, tényleg ennyire hatékony az eredmény? Valószínűleg megéri magamnak is megrendelni, különösen míg van kedvezmény.

egy órája
img
Szamay Lajos

Ez egy nagyon jó szer, a feleségemmel együtt alkalmaztuk, miután ez a fertőzés bejutott a házunkba. A családi terápia kiváló eredményt hozott, a gomba eltűnt mindkettőnknél és nem jelent meg újra. Most szégyen nélkül járunk a nyilvános medencébe és a fürdőbe.

egy órája
img
Zempléni Miklós

Látom, nem csak nekem vannak ilyen problémáim, de hála Istennek, hogy egy hónapja a szemem elé került a Keraderm+, megszabadított a gombától olyan gyorsan, ahogy nem tudott egy csomó tabletta és kenőcs.

egy órája
img
Benkő Alexandra

Mondják emberek, a szer biztosan segít? Mert a szerekből és a szakértőkből semmi haszon.

egy órája
img
Ignácz Mária

Alexandra, igen, kétségtelenül. A hatása nagyon erős és ami a legfontosabb, teljesen természetes. Tehát siess megrendelni, amíg van kedvezmény! Az anyósomnak a Keraderm+ segített teljesen megszabadulni a lábgombától.

egy órája
img
Zalay Anett

Köszönöm, nekem is nagyon gyorsan segített a Keraderm+! A gyártó hivatalos weboldalán vásároltam! Ne késlekedjen a kúrával, jobb megszabadulni ezektől a gomba problémáktól most, mint aztán lefeküdni, hogy meghalj valami ilyen apróság miatt.

egy órája
img
Bellák Klára

Köszönöm, Laura Wagner. Ha nem ön, nem hittem volna a krém hatékonyságában! A körmök állandóan tönkrementek és fájtak, próbáltam speciális lakkot alkalmazni, tablettákat szedtem. A lakk csak ideiglenesen segített. Most Keraderm+ krémmel kenem, az eredmény szuper. Már 3 hete kenem, de úgy döntöttem befejezem a teljes hónapos kúrát!

És a csomag nagyon gyorsan megérkezett. img

egy órája
img
Laura Wagner

Klára, nem kell hálálkodni. Inkább mondja, kérem, milyen szerekkel próbálta leküzdeni a gombát a Keraderm+ előtt?

Tisztelettel, Laura

egy órája
img
Bellák Klára

Laura, Exoderil, Exodol és még valamilyen lakk. Semmi sem segített...

egy órája
img
Laura Wagner

Klára, értem, köszönöm.

Tisztelettel, Laura

egy órája
img
Lengyel Lilla

Az eredmény egyszerűen meghaladta az elvárásaimat. Az összes gomba a kezem ujjain eltűnt 2 hét alatt! Rendeltem még pár tubussal a barátnőimnek.

57 perccel ezelőtt
img
Nemes Ottó

A gombát a hadseregből hoztam. Próbáltam használni különböző szereket, de mind sikertelen volt. A Keraderm+ szerről egy ismerős szakértőtől hallottam. Én is akciósan rendeltem. Az utasításoknak megfelelően naponta kétszer kentem, a körmöket levágtam. A kúra körülbelül egy hónapig tartott. Már nem sok maradt.
Itt rendeltem meg, nagyon gyorsan visszahívtak és megerősítették a rendelést. Most legalább szandált viselhetek a forróságban és az uszodába se szégyellek járni.) img

55 perccel ezelőtt
img
Zenthe Anna
A férjem már 3 éve szenved a gombától, ez egy rémálom, a körmei sárgák, és a szagot le sem tudom leírni. Először cseppeket csepegtettünk, aztán valami lakkot, már nem emlékszem a nevére, a férjem kiakadt és feladta, mivel semmi sem segített. A barátnőm tanácsára kipróbáltuk a "Keraderm+" krémet és az eredmény már látható volt 2 hét múlva. Csak kár, hogy korábban nem lehetett kedvezményesen kapni.
53 perccel ezelőtt
img
Szabó Anett
Az ismerősünk magángyógyszertárában egy csomag Keraderm+ ára majdnem 150 euro, a kúra több mint 250 euro kerül, ezért nem vettem meg, sajnáltam a pénzt. Itt láttam, hogy kedvezményt adnak és azonnal megrendeltem.
A gomba minden nappal csökken, pedig olyan, mint egy átlagos szer.
48 perccel ezelőtt
img
Laura Wagner

Anett, a gyógyszertárak mégiscsak próbálják árulni. Szentségtörés az ilyen emberekből profitálni. Most nyomon fogjuk követni: kinek és hova küldjük a terméket.

Tisztelettel, Laura

36 perccel ezelőtt
img
Marosi Éva

Eredményeim. A körmöket mindenképp vágják le! img

44 perccel ezelőtt
img
Barta Márk
Több évtizeden keresztül próbáltam gyógyítani az elhanyagolt gombát, de hiába. Úgy döntöttem, hogy kipróbálom a Keraderm+ szert, amelyről a szakértő itt mesélt, minden elmúlt egy hónap alatt. A kérdés az, hogy hol volt korábban?
39 perccel ezelőtt
img
Laura Wagner

Márk, itt, sajnos, semmit sem lehet tenni. Egy ilyen hatékony szer kifejlesztése sok időt vett igénybe, sok pénzt fektettek be. De annyi idő után az emberek gyorsan megszabadulhatnak a gomba problémáktól.

Tisztelettel, Laura

36 perccel ezelőtt
img
Herczeg Anita

Elolvastam a cikket és azonnal úgy döntöttem, megrendelem, hogy kipróbáljam. A helyzet az, hogy az átlagos szerek nem sokáig segítettek — a gombát, ahogy azt mondták nekem, nehéz megszabadulni. Most leírom az eredményeket. A Keraderm+ nagyon gyorsan lejött. Nagyon köszönöm, most legalább normálisan tudok élni! img

31 perccel ezelőtt
img
Kosztyú Ilona
Emberek, mondják, hol rendelték? A gyógyszertárakban ilyen szert nem árulnak, az interneten pedig félek. Szeretnék nem hamisítványt venni, mert ahogy értem, semmi haszna sem lesz.
27 perccel ezelőtt
img
Laura Wagner

Még egyszer megismétlem, hogy a Keraderm+ szert CSAK a hivatalos weboldalon lehet megrendelni, hogy ne hibázzon, csak kattintson a linkre alább! Speciálisan az akció keretein belül lehetőség van hozzájutni a szerhez kedvezményesen, de nagyon rövid ideig lesz érvényes, úgyhogy siessen a rendeléssel!
És óvakodjon, kérem, a hamisítványoktól.

Tisztelettel, Laura

15 perccel ezelőtt
"Keraderm+" megszerzése
kedvezményesen a hivatalos weboldalon

a körömgomba esetén 15 évnél többet nem élnek a fertőzöttek 61% - a 16 éven belül hal bele
img